Beste moederdag cadeaus tot 75 euro (2020)

Beste moederdag cadeaus tot 75 euro (2020)

Over een paar weken is het weer zover; moederdag 2020! Hoe ga jij je moeder dit jaar verrassen? Hoewel een mooie bos bloemen altijd wordt gewaardeerd, is dit natuurlijk niet heel origineel. Wil jij jouw moeder dit jaar echt verrassen? Lees dan dit blog met 4 toffe cadeau ideeën.

Met het schrijven van dit blog hebben we rekening gehouden met elk budget. Heb je een budget ruimer dan 25 euro? Bekijk dan ook onze andere blogs:

Cadeau idee 1: voor de bourgondische moeder

Is jouw moeder een echte bourgondiër? Geef haar dan iets moois voor aan tafel cadeau. Als verrassing kan je dit cadeau uitstekend combineren met een heerlijke lunch of high-tea. Moeders vinden het super fijn als dit voor ze uit handen wordt genomen. Een idee; je kan dan het cadeau ook direct in gebruik nemen. Wat denk jij? Zal dit haar opvallen?

Theeset van Maia Ming

Een mooi cadeau voor bij de high-tea is deze 3-delige Japanse kyusu theeset van Maia Ming. Het design van de theeset is traditioneel én modern tegelijkertijd. Het ronde handvat van de theepot en de lekvrije uitloop maakt het uitschenken van thee lekker makkelijk. In de theepot zit een verwijderbaar roestvrijstalen filter. De theeset bestaat uit een theepot van 600ml en twee theekopjes.

De theeset vind je in onze winkel voor € 64,99 en is verkrijgbaar in het blauw en het oranje.

Serveerset van Just Slate

Een mooi gedekte tafel is een lust voor het oog. Met de serveerset van Just Slate presenteert je moeder voortaan de lekkerste tapas in stijl. De set bestaat uit een leistenen serveerplankje en drie gehamerde roestvrijstalen schaaltjes. Ze kan de set perfect gebruiken voor feestjes en diners. Bijvoorbeeld om tapas, dips en ingrediënten op te serveren. De serveerset is daarnaast goed te combineren met leistenen onderzetters van Just Slate.

De serveerset is verkrijgbaar in onze winkel voor € 54,99.

Cadeau idee 2: voor de wellnessgoeroe

Uiterlijke verzorging is voor elke moeder belangrijk. Ongeacht haar leeftijd. Maak je moeder daarom blij met een verzorgend cadeau.

Luxe cadeausets van Hawthorn

Je kan je moeder bijvoorbeeld verwennen met één van de luxe verzorgingssets van Hawthorn Handmade Skincare. De producten van Hawthorn zijn met de hand gemaakt en 100% natuurlijk.

In onze winkel verkopen we verschillende sets die je goed met elkaar kan combineren.

Cadeau idee 3: voor de interieurgek

Is jouw moeder altijd op zoek naar spulletjes voor in huis om het nog gezelliger te maken? Geef haar dan iets voor in huis cadeau.

Plantenbakken van Bohemia

Met de hangende plantenbakken van Bohemia kan je moeder eenvoudig het natuurlijke buitenleven naar binnen halen. De plantenbakken worden op ambachtelijke wijze met de handgemaakt in Marokko. De bakken gemaakt van natuurlijk palmblad met gedraaide koorden en daarom zeer milieuvriendelijk.

De hangende plantenbakken worden in een set van 3 verkocht en kosten € 44,00 bij ons in de winkel.

Geurkaarsen van Lit Lab

Combineer de plantenbakken met één van de heerlijke geurkaarsen van Lit Lab. De geurkaarsen van Lit Lab zijn speciaal ontworpen om hergebruikt te kunnen worden. Bijvoorbeeld als plantenpot! De geurkaarsen zijn gemaakt 100% natuurlijk vegan sojawas en bevatten geen paraffine. Hiermee zijn de geurkaarsen veilig voor het milieu en voor thuis.

De geurkaarsen van Lit Lab zijn verkrijgbaar in onze winkel vanaf € 12,99.

Cadeau idee 4: voor de sportieve moeder

Indien jouw moeder sportief is en goed op haar gezondheid let, geef haar dan iets dat past bij haar lifestyle. Bijvoorbeeld een mooie waterfles.

Waterfles van Doli of que

De flessen van Doli en que zijn perfect als je iets anders zoekt dan de traditionele Dopper. Beide flessen zijn gemaakt van duurzame materialen en daardoor extra goed voor het milieu.

In onze winkel kan je de drinkfles van Doli krijgen in 5 verschillende varianten voor € 35,99. De drinkfles van que is verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. De 355ml versie kost € 19,99 en de 500ml versie € 24,99.

Saladebestek van Namuos

Combineer de waterfles met de houten saladebestek van Namuos. Met deze set serveert je moeder voortaan elke salade in stijl. De houten saladeset heeft een eenvoudig ontwerp en een natuurlijke uitstraling.

De saladebestek set is verkrijgbaar in onze winkel voor € 24,49.

Tip: voeg een persoonlijke touch toe!

Maak je cadeau nog persoonlijker door een handgeschreven kaartje toe te voegen. Vertel haar hierin om welke redenen je haar zo waardeert. Je zal zien dat ze van het kaartje nog blijer wordt dan het cadeau zelf!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.