Veelgestelde vragen

Bestellen & bezorgen

WIE BEZORGT MIJN BESTELLING?

Je bestelling zal bezorgd worden door PostNL. In Nederland zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling vanaf € 25.  Bij een bestelbedrag tot € 25 zijn de verzendkosten € 6,40.

HOE SNEL ONTVANG IK EEN BESTELLING?

Gemiddeld duurt het 1 tot 5 werkdagen om een bestelling te ontvangen. Indien je snel iets in huis wilt hebben dan zijn wij misschien niet de beste partij om iets bij te bestellen. We kunnen het ons als kleine jongen niet veroorloven om mee te gaan in de volgende dag bezorgd gekte. ;-)

KAN IK BUITEN NEDERLAND LATEN BEZORGEN?

Naast Nederland bezorgen we ook in België. Ook deze bestellingen lopen via PostNL. Bij een bestelling vanaf € 75 zijn de verzendkosten gratis. Bij een bestelbedrag tot € 75 zijn de verzendkosten € 9,20.

WANNEER ONTVANG IK MIJN BESTELLING?

We doen ons best om de bestelling te bezorgen op de beloofde dag. Soms lukt dit helaas niet. Via de mail zal PostNL je hierover op de hoogte houden. Met track & trace kan je ook je bezorging volgen op de website van PostNL.

Betalen

HOE KAN IK BETALEN?

Je kan bij ons betalen via iDEAL, creditcard, PayPal, Bancontact, Google Pay en Apple Pay.

KAN IK OOK ACHTERAF BETALEN?

Het is helaas niet mogelijk om bij ons achteraf te betalen. Hiervoor zijn we net iets te klein als onderneming.

HOE SNEL WORD IK TERUGBETAALD NA RETOURNEREN?

Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen gaan wij deze z.s.m. afhandelen. Meestal is het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening zodra we jouw bestelling retour hebben ontvangen.

Retourneren & annuleren

MAG IK MIJN ARTIKELEN RETOURNEREN?

Uiteraard! Als consument heb je recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen en deze geldt ook bij ons. Binnen deze tijd kan je bij ons aangeven dat je van de koop wilt afzien. Zodra je dit hebt gedaan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. In onze algemene voorwaarden vind je hiervoor onderaan een modelformulier. Let op; de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. We zijn nog niet groot genoeg om deze kosten te kunnen dragen.

HOE RETOURNEER IK EEN BESTELLING?

Je kan je bestelling eenvoudig retour sturen via ons retour portaal.

MOET IK BETALEN BIJ RETOURNEREN?

Helaas zijn de retourkosten bij ons voor eigen rekening. We zijn nog niet groot genoeg om deze kosten te kunnen dragen.

HOE SNEL IS EEN RETOUR VERWERKT?

Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat jij het verstuurd hebt. We houden je hiervan op de hoogte via de mail. Zodra de retour is verwerkt betalen we je terug.

HOE SNEL WORD IK TERUGBETAALD NA RETOURNEREN?

Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen gaan wij deze z.s.m. afhandelen. Meestal is het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening zodra we jouw bestelling retour hebben ontvangen.